האם ניתן להרדים את החתול בדרך בטוחה ללא שימוש בזריקות?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/12/2018 | 22:47 | מאת: טניה

שלום. החתול שלי נורא סובל בנסיעות. נסיעה קצרה הוא מתחיל להקיא. עושה פיפי וקקי. ופשוט מתחרפן. ניסיתי פעם לתת לו כדור טשטוש שניתן לי ע"י וטרינא אבל הוא לא עשה כלום. יש לי נסיעה עם החתול של שעה וחצי כל כיוון, ומחפשת דרכים בטוחות להרדים אותו למשך הנסיעה. אשמח לעצות. תודה מראש.

צר לי אך לא יכול לתת תשובה מקצועית מהימנה. התשובה צריכה להיות מבוססת על מידע לגבי גיל החתול, אפשרות לבעיות ממנו סובל החתול וכל אלה מתנקזים לבדיקת החתול ע"י רופא וטרינר ובהתאם לממצאים ההמלצות.

מנהלי פורום וטרינריה