כלבת קינג צארלס מתנערת המון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/11/2018 | 22:20 | מאת: דפנה

פרופ' לביא שלום ותודה רבה מראש, יש לי כלבת קינג צארלס מתועדת בת שנה ושלושה חודשים. לפני3 שבועות פתאום אחרי טיול שאנשים ליטפו אותה (אולי אין קשר) התחילה להתנער עם הגוף והראש מלא פעמים ביום. הלכתי לווטרינר האמת שפחדתי שיכניס לה את האוטוסקופ לאוזן שחלילה לא יעשה חור בעור התוף ואמר שאתן לה דקס אוטיק טיפות אוזניים לעשרה ימים. כבר 7 ימים שאני נותנת ואין שינוי היא מתנערת. השאלה שלי האם הטיפות שהם אנטיביוטיקה וסטרואידים לא יכולים לעשות נזק שנותנים סתם ככה ואולי אין לה דלקת בכלל? הווטרינר אמר שזה חיצוני ולא יכול לעשות נזק ושאנסה אבל אין שיפור. מה שכן אני רוצה לשאול ממה נובע שכלבה מתנערת הרבה ראש וגם גוף. זה קורה אגב שאני יוצאת איתה למטה, במדרגות, למטה אבל בבית מעט מאד. תודה וסליחה על אורך השאלה. אנא תענה לי כי זה ממש כואב לי שחלילה לא קורה לה משהו היא יפיפייה ומקסימה וטובה ממש וידידותית לכל העולם. תודה,,,

שבת שלום, מתנצל אך בלתי אפשרי לענות לשאלות ששאלת מבלי לבדוק את הכלבה. מציע לגשת לבדיקה של רופא וטרינר ואם תרצי לגטימי מבחינתך לקבל גם חוות דעת מווטרינר נוסף. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה