התקפי חרדה אצל הכלבה שלי?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/11/2018 | 22:42 | מאת: שרון

היי, שמי שרון, ויש לי כלבה כבר שנים והיא איתנו מאז שהיא הייתה גורה. יש לה מצבים שהיא מקפלת מאוד את הזנב ורועשת ונראית כאילו היא בחרדה, אין סיבה סביבתית נראית לעין שהיא עלולה לפחד ממנה. האם זה התקפי חרדה? היא עברה כמה דברים לא פשוטים. דבר ראשון לקחנו אותה בגיל יחסית צעיר מאמא שלה כשהייתה גורה. דבר שני, הכלב השני שהיא גדלה איתו מת לפני בערך שלוש שנים (הייתה איתו מאז שהייתה גורה), והיא קיבלה את זה מאוד קשה באותו הזמן וגם ראתה אותו מתמוטט בפתאומיות, הסתובבה סביבו בלחץ. אם זה אכן התקפי חרדה, מה ניתן לעשות? אני מנסה להרגיע אותה כשהיא נתקפת בזה, אבל זה נראה שזה משהו שחוזר על עצמו. אשמח לתשובה מכם, שרון.

ראשית כדאי לפנות לייעוץ של הווטרינר המטפל שלכם. במידה ואכן מדובר בהתקפי חרדה ממליץ לפנות לווטרינר המומחה בתחום. יש שתי רופאות כאלה שאני מכיר בארץ. הרבה בריאות.

מנהלי פורום וטרינריה