כמוסת ברבקטו נגד קרציות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/11/2018 | 17:19 | מאת: אריק דקל

יש לי 3 כלבות. זו שנה שנייה שלקראת הקיץ אני נותן להן את כמוסת הברבקטו. ומאז הן לא מצליחות להכנס להריון. לפני כן הן היו פוריות. יש מצב שזה בגלל הכמוסות?

חייב להודות שלא נתקלתי בבעיה כזו לאחר מתן ברבקטו ואף לא נתקלתי בספרות בדיווח כל כך. על פניו לא מצליח לראות את הקשר, אולם בוודאי שלא יכול להיות חד משמעי. במידה וזו ההרגשה שלכם ועוד ב-3 כלבות מציע לבחון זאת ע"י הפסקת מתן ברבקטו ושימוש בתכשירים אחרים הקיימים בשוק. בהצלחה!

27/06/2020 | 12:19 | מאת: הרצל

אתה מייצג מוצר מתחרה?

לא מכיר תופעה כזו המדווחת בספרות המקצועית, אבל תמיד הכל יכול לקרות... נראה לי שאם היה חשש סביר לכך החומר לא היה מקבל את אישור הרשויות.

מנהלי פורום וטרינריה