גור חתולים עם שילשולים ופלג'יל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/10/2018 | 15:32 | מאת: מישל

סליחה שזה ארוך לפני שבועיים וחצי קנינו חתול בריטי בן 3 חודשים שעבר 2 חיסונים וחיסון כלבת וגם תילוע ואמפולה וגם המגדלת נתנה לנו וויטמינים שנתנו לו במשך 4 ימיים ראשנים שהיה אצלינו (לא יודעת איזה בדיוק) ויום אחרי שהוא הגיע אלינו הוא התחיל לשלשל (בערך 2-3 יציאות ביום ממש מימיות) אחרי בערך יומיים הזמנו ווטרינר והוא נתן שימורי ID ליומיים וסירופ נגד טפילם ליומיים ובזמן הזה היתה יציאה אחת טובה והשאר עדיין רך.. אחרי עוד יומיים שלא היה שיפור קנינו שימורי ID לשבוע שאיתם הייתה בערך יציאה אחת טובה ביום ועוד 2-4 רכות או מימיות אחרי בערך שבוע (ביום שבת) חזרנו לווטרינר והוא נתן כדור נגד תולעים, זריקת אנטיביוטיקה ועוד זריקה (לא זוכרת של מה) וגם אמר להמשיך עם ID יבש בנוסף, אמר שאם לא יעבור תוך יום יומיים להתחיל לתת FLAGYL אז זה לא עבר בנתיים ולא השתפר וקניתי פלג'יל שנתחיל היום אבל אני ממש בלחץ שזה כל כך הרבה זמן (כבר יותר משבועיים) והוא ממש קטן ומקבל מלא תורופות בזמן כל כך קצר ואני לא יודעת אם התרופות לא יעשו גם נזק וגם ראיתי שבפלג'יל יש אלכוהול ואני יודעת שלחתולים אסור אלכוהול

במידה והטיפול בפלגיל לא עוזר, יש לבצע בדיקת צואה לנוכחות טפילים לפני המשך אבחון או שינוי תזונתי.

מנהלי פורום וטרינריה