כלב לאחר אירוע מוחי משתין בבית

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/09/2018 | 20:41 | מאת: מאור

שלום. יש לי ברשותי כלבה שעברה אירוע מוחי גיל הכלבה הוא 13 עבד מאז האירוע כמה שבועות כרגע הכלבה. מתפקדת כרגיל. טופלה בסטירואדים. הבעיה העיקרית שיש לה כרגע הוא שהיא לא שולטת על הפיפי שלה. מה שלפני זה הייתה שולטת לחולטין ולא משתינה בבית עכשיו היא משתינה בבית. איך שהיא קמה מהשינה משתינה בבית יכול להיות שזה מהסטירואדים היא קיבלה מינון די גבוה והשימוש לא הופסק בהדרגה עבר שבוע וחצי מאז השימוש בסטירואדים מה אפשר לעשות ? היא מתפקדת כרגיל לחולטין חוץ מהענין של הבריחת צרכים. חזרה לתפקוד מלא הליכה רגילה לחולטין

מתנצל על התגובה המאוחרת שאינה תלויה בי. סטירואידים בפירוש יכולים לגרום להשתנת יתר אך כשמפסיקים את המתן שלהם התופעה מסתיימת די בסמוך להפסקת המתן. אם עדיין ממשיך ממליץ להגיע לבדיקה אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה