שינויי התנהגות ופרכוסים אצל הכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/09/2018 | 14:55 | מאת: וולף

הכלב בן 13 שנים עם חרדת נטישה בזמן שהותינו בחו"ל עשה פעמיים פרכוס. היה בבית עם אחותי.מאז לא עצמו. היה כלב אנרגטי ..עכשיו לא מגיב לשמו...בקושי הולך . דברים שהיה עושה לפני לפתוח דלת למשוך ברצועה לא עושה... נראה גם שלא מזהה אותנו. עשינו mri בדיקות דם ולקיחת נוזל csf . אין משהו שיכול להסביר את מצבו.... כששותה חלק מהמים נשפכים לו מסביב. הולך כל הזמן בלי הפסקה ...כמעט ולא שוכב רק כשמתעייף

מתנצל על התגובה המאוחרת שאינה תלויה בי. קשה לי מאד לתת עצה מקצועית מוסמכת מבלי לבדוק את הכלב. מציע לקבל חוות דעת של רופא וטרינר המומחה לנוירולוגיה.

מנהלי פורום וטרינריה