דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לכלב שלנו יש נפיחות בפנים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/08/2018 | 08:18 | מאת: נפיחות בפנים של הכלב

אנו גרים בבית קרקע והכלב שלנו גר בחצר הבית. לכלב יש נפיחות בפנים שמנו לב לזה היום בבוקר יש לו בכול הפנים ובעיקר באזור העין הימנית זה נורא נפוח וזה נורא מגרד לו הוא נורא מדאיג אותי, אמרו לי שיכול להיות שזו אלרגיה או שהוא נעקץ בידי דבורים שיש לנו בחצר בתקופה האחרונה ליד האזור שלו בגלל הפרחים של הבזיליקום שצמחו ליד המלונה שלו. תשובה דחווףףףף!!!!

אכן יכולה להיות תגובה לעקיצה. המלצתי לפנות בכל מקרה מה יותר מהר לבדיקה אצל רופא וטרינר שכן יש עוד כמה סיבות שיכולות להיות.

מנהלי פורום וטרינריה