נפיחות בבטן של כלבתי אשמח למענה מהיר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/08/2018 | 00:53 | מאת: יניב

שלום רב לפניי כשבוע שמתי לב לנפיחות קטנה בבטנה של כלבתי . הנפיחות בצבע כחול ובהתחלה הייתה מכוסה בקצת דם. אחריי הניקוי אין יותר דם אך נראה כי יש דם בפנים משהו בצבע כחול. חשבתי שאולי זה יכול להיות זיהום? או אולי נכנס לה משו מתחת לעור..? (לא נשך אותה כלב או שמשו נתקע לה בבטן) תודה על המענה יש תמונות מצורפות

לצערי איני יכול לתת תשובה מושכלת ואחראית מבלי לראות את הכלבה. ממליץ בחום להגיע לבדיקה אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה