כאב אצל חתול ללא סיבה נראת לעין

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/07/2018 | 01:38 | מאת: יוכבד

שלום, לחתולה שלנו יש כאב באזור מסוים של הבטן/גב (בחלק העליון קרוב לרגל האחורית) אנחנו מזהים שכואב לה כי ברגע שאנחנו נוגעים באזור היא ישר קופצת ומיילת. אנחנו לא מצליחים לזהות איזה שהיא פציעה או נשיכה. מה זה יכול להיות? תודה ושובע טוב

המון דברים מפצע ועד לבעיות עצם

31/07/2018 | 23:10 | מאת: יוכבד

תודה על התשובה. שלשום זהינו שיש לה פצעה. אבל גם ראינו שמצבה השתפר בהתחלה היא הייתה מפוחדת והתחבאה יילה מוזר. עכשיו היא בסדר וגם לא קופצת שנוגעים לה בפצעה, אוכלת ושותה כמו שצריך וגם יוצאת החוצה. בגלל שהיא לא קופצת שנוגעים בה יכולנו לרואת שהפצעה לא נמצאה במקום אחד על הוא הולך במפותל לאורך צד הגוף שלה ברוחב סנטימתר אולי קצת פחות. (יש שני מקומות שהוא קצת יותר רחב.) ישנם מקומות לאורך הפצעה שהיא עוד רגישה למגעה. אני העלתי השארה שאולי היא קיבלה מכה מענף. או שיכול להיות הסבר אחר שאני לא יודעת אילו השאלה אם היא צריכה לקבל תרופה או מישכה כל שהיא הוא שזה יעבור לבד. הפצעה ורוד וללא שערות שכנראה נשרו תודה רבה

מנהלי פורום וטרינריה