שיתוק ברגליים אחוריות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/07/2018 | 11:07 | מאת: שלומית

הכלב שלי בן 13 וחצי, שלשום יצא החוצה כשהוא הולך רגיל וחזר כשהרגליים האחוריות שלו משותקות לקחנו אותו לוטרינר שם נערך צילום רנטגן שבו נראת בעיה בחולייה בגב עם ייעוץ וטרינר אורתופד מניחים שזה גידול ולא מומלץ לנתח כרגע הכלב לא אוכל ושותה בעזרת מזרק, כל הזמן מנסה לקום ולא מצליח  נראה כי ביממה האחרונה הוא בוכה מתסכול על כך שלא מצליח לקום ופחות מכאבים האם יש טיפול שיכול לעזור לו לחזור לתפקד? האם זה באמת גידול? תודה מראש

מה שאני יכול להמליץ זה על חוות דעת נוספת של נוירולוג מומחה בבית החולים האוניברסיטאי בבית דגן או בחוות דעת.

מנהלי פורום וטרינריה