עטלפים זה דיי חשוב בבקשה תשובה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/06/2018 | 22:32 | מאת: אתי

האם עטלפים בישראל נגועים כלבת? כי ביררתי לגביי זה בלשכת הבריאות המחוזית ונאמר לי שעד היום לא נמצא עטלף בישראל ביש לו כלבת רק זנים בחוץ לארץ במדינות מסוימות יש זני עטלף ערפד שמעבירים כלבת לבני אדם ועד כמה סביר שעטלף שהוא נגוע יכנס לתוך בית שיש רשתות ובשעות שיש אור בשעות אחר הצהריים שעה 6 7 8 אני יודעת שעטלפים הם רק בלילה בחצות מה הסבירות שהעטלף יכנס לתוך בית קומה רביעית יכנס יעשה שריטה שבנאדם ישן ויברח? שריטה אחת בגב הגיוני? אשמח לתשובה בהקדם ותשובה לכל שאלותיי בבקשה תודה זה דיי דחוף אני מאעזור בית שאן הבנתי שיש פה חיות נגועות תנים זאבים סוסים כלבים אבל עטלפים הבנתי שבארץ ישראל עטלפים נגועים לא קיימים פה הזמן הזה רק בחוץ לארץ האם זה נכון? אשמח שיענו לי וייתיחסו לשאלותיי

לא מכיר אבחון/דיווח של עטלפים בארץ נגועים בכלבת

01/07/2018 | 15:24 | מאת: אתי

זה אומר שעליי להיות רגועה?עד כמה סביר שעטלף שיש לו כלבת יכנס לבית ידפוק שריטה אחת בגב ויעלם?

מנהלי פורום וטרינריה