חתול מיילל ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/06/2018 | 19:21 | מאת: אתי

שלום רב לפניי כ10חודשים הופיע גור חתולים אצלי בגינה ריחמתי עליו האכלתי אותו אבל הוא הפך להיות נודניק מיילל ללא הפסקה תפסנו אותו העברנו אותו לשכונה אחרת במקום שיש אדם שמטפל בחתולים אולם אחריי 3 ימים הוא חזר למרות המרחק . ובכל זאת אני מאכילה אותו דואגת למים אבל הוא מיילל ללא הפסקה לפעמים תופס התקף של שעות לא נותן לנו לישון אי אפשר לפתוח דלת של הבית כי הוא נכנס למרות שהכנסתי אותו לבית הוא לא הפסיק ליילל הבאנו מלכודת תפסנו אותו אבל ליבי נשבר למשמע הבכי שלו אבל באמת הוא בלתי נסבל אי אפשר לשבת בגינה עם אוכל הוא קופץ ובעיקר היללות המטריפות שלו העירייה לא מוכנה לקחת אותו אנא עזרתכם בעיניין

אין לי לצערי פתרון קסם. האם יש לו זמין ללא הגבלה מזון מסחרי המיועד לגורי חתולים? אם כן סבורני שהבכי יפסק מתישהו....

09/06/2018 | 23:46 | מאת: אתי

יש לו אוכל זמין ובכל זאת מיילל ללא הפסקה יש אפשרות להרדים אותו ולהעבחר אותו למקום אחר? די זה מעצבן מוציא אותי משלוותי אני לא יכולה לשמוע יותר בבקשה עזרה

מנהלי פורום וטרינריה