האם להמתין עוד מספר ימים ?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/06/2018 | 09:41 | מאת: דניאלה

שלום רב, יש לי כלב כ- בן 11 , תחש מעורב , קטן , במשקל של כ- 8 ק"ג . הכלב בריא לחלוטין . לפני כחמישה ימים ניסה לעלות על המיטה ,החליק ומאז צולע בעת הליכה . לא תמיד צולע באותה דרגה , לעיטים לא מורגש . הלכתי לווטרינר שאמר שככל הנראה צריך ניתוח ובניתוח צריך לחתוך לו חלק מהעצם ושהכלב הסתדר כך . ברור שבכוונתי לגשת לSECOND OPINION מפני שלא נראה לי הגיוני שכלב שאין לו כאבים כלל צריך לעבור כזה ניתוח רדיקלי . כנאמר אין לו כאבים , הוא חיובי מאוד, שמח ורוצה לטייל במרחקים גדולים כמו לפני האירוע ואפילו יותר. האם להמתין עוד מספר ימים במחשבה שאולי יש לו רק דלקת מקומית או אולי מתיחה בשריר ורק אז לגשת לצילומים ואולי ניתוח ? ושאלה שניה - האם קיים פתרון לכלבים שאוהבים לעלות על מיטה ולא מוכנים לישון במיתה של כלבים ...אולי אפשר להוסיף איזושהי מדרגה או איזשהו מתקן ? תודה רבה וסליחה על השאלות הרבות !

מציע לפנות לחוות דעת נוספת של רופא וטרינר, לא הייתי מחכה עוד כמה ימים. מניח שיהיה צורך בצילומים. ניתן למצוא מתקן שיאפשר לכלב לעלות על המיטה. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה