פלולה אדומה בזווית הפה אצל הכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/05/2018 | 22:09 | מאת: לבנת

שלום, לכלב שלי בן 9 חודשים גדלה לפני כשבועיים פלולה אדומה שנראית כמו שלפוחית. המצב לא משתנה. חשוב לי לציין שהוא עבר 2 חיסונים נגד כלבת בתוך פחות משנה. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל? תודה

קשה להתייחס לתופעה מבלי לראותה. ממליץ לפנות לקבל חוות דעת רפואית של רופא וטרינר.

19/05/2018 | 00:09 | מאת: לבנת

העלתי תמונה מצורפת , משום מה זה לא מופיע אנסה שוב .

19/05/2018 | 00:14 | מאת: לבנת

האם יש דרך שאני יכולה לשלוח לך ישירות את הצילום של הכלב? אני ממש לחוצה ודואגת. תודה

אני ממש חושב שעל מנת לקבל התייחסות מקצועית רצינית עדיף לפנות לבדיקה רפואית אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה