פריחה והתנפחות של כלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/04/2018 | 11:12 | מאת: פיט

שלום וברכה, זו הפעם השנייה (הראשונה הייתה לפני שנה) שהכלב שלי מתמלא במעין פריחה בכל הגוף - מתגרד מאד , הפנים שלו מתנפחות אבל הוא מתפקד אוכל שותה מטייל רק ממש מסכן מתגרד. אחרי משהו כמו שעה האדמומיות מתחילה לאט לאט להעלם והנפיחות מתחילה לרדת.לפני כשנה שזה קרה עד שהגענו לוטרינר הפריחה נעלמה . אתמול שזה קרה זה פשוט נעלם אחרי זה. מה זה יכול להיות? אם זה אלרגיה אייך היא נעלמה לבד - הכלבים גרים בבית באותו בית כל הזמן גם לאחר שהפריחה יצאה ונעלמה. תודה רבה

אכן סבירות לתגובה אלרגית למשהו. ברגע שה"משהו" נעלם, למשל סוג של צמח, גם התגובה יכולה להעלם ללא טיפול תומך. מאד תלוי בסוג התגובה האלרגית ובחשיפה לאותו משהו - אלרגן.

מנהלי פורום וטרינריה