כתם סגול שהופיע מתחת לזנב אצל כלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/03/2018 | 11:42 | מאת: חלי

שלום, כבר מספר שבועות שיש לכלב מן לכלוכים קטנים על הפרווה שמתחת לזנב ( כלב מסוג פומרניין מלא פרווה ) אתמול הכלנו לוטרינר הוא גילח קצת את האזור כדי לראות והתגלה על העור כתם סגול כחול אדום דומה לשטף דם. לפי ההכרות שלי עם הכלב זה לא כואב לו זה מציק ומגרד לו והוא הולך קצת נוטה לצד. הוטרינר אומר שזה פיגמנטציה, הכלב אצלי 10 שנים וגילחנו לו את כל הגוף מספר פעמים, מעולם לא היה לו כתם כזה. אשמח לעזרה זה מאוד מדאיג אותי

קשה להתייחס בלי לבצע בדיקה רפואית. אם אינך מקבלת את חוות דעתו של הוטרינר שלך תוכלי לפנות לחוות דעת נוספת.

מנהלי פורום וטרינריה