פרולפס חוזר בחתולת רחוב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/03/2018 | 01:24 | מאת: יואב

יש לי חתולת רחוב שכבר פעם שנייה שיש לה פרולפס - צניחת רקטום. בפעם הראשונה לכדתי והבאתי לוטרינר והוא רק הכניס לה חזרה את הרקטום ותפר, ללא ניתוח. הוא אמר שאם זה יצנח שוב, היא תהיה חייבת ניתוח לקיבוע המעי לבטן. ואכן אחרי חודש שוב הופיעה החתולה עם הרקטום בחוץ. הפעם הבאתי לוטרינר אחר, שאישפז את החתולה אבל טען שהוא לא רואה שום צורך לנתח, והוא רק החזיר שוב את הקרטום למקום ותפר. אמר שבדיקות הדם תקינות והצואה תקינה ולא רואה סיבה לקבע את המעי. האם לדעתך כדאי לסמוך על הוטרינר השני, לקחת את ההימור ולשחרר את החתולה שוב ברחוב, או להעביר לוטרינר אחר שכן יסכים לנתח? יש לציין שזו חתולה שמאוד מאוד קשה ללכוד לטיפול, ולא תהיה לי עוד הזדמנות נוספת. תודה.

קשה לי לייעץ בלי לבדוק את החתולה. אם כרגע המצב תקין הייתי נותן לכך צ'אנס.

מנהלי פורום וטרינריה