איבחון של סרטן ריאות לכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/02/2018 | 17:37 | מאת: אור

חברים שלום .. הכלבה החלה להישתעל לפני שבוע וחצי . לקחתי אותה לויטרחנר ראשון הוא עשה צילום לב ואמר שיש לה נוזלים בריאות ואולי גם התרחבות של הלב ונתן אנטיביוטיקה ופוסיד לאחר חמישה ימחם שלא היה שיפור הזמנתי ויטרינא אחר הבית לבדיקה והוא טען שלדעתו אין מים בריאות ולפי דעתי מדובר בשעלת ונתן חיסון אנטיביוטיקה אחרת וסטרואידים .. והיום לקחתי אותה למכון צילום מוכר עשיתי לה צילום לב חוזר והפעם הויטרינר השלישי אמר שיש לה סרטן בריאות . לא קשור ללב ולא שעלת .. וזה עניין של זמן עד שתמות .. ואני מתוסכל ולא רגוע שלושה רופאים נתנו שלושה איבחונים שונים .. יש לי דיסק של צילומים של הרנטגן ואשמח לשמוע דעה נוספת ..אני את הגרוע מכל שמעתי מפה נשאר לי לקוות שהשלישי טעה באבחנה כמו שהשני והראשון טעו .. אשמח על כל עזרה הכוונה למומחה או פתרון ישיר

עם סיפור כזה מציע לפנות לאחד ממרכזי המומחים כמו למשל בית החולים בבית דגן או חוות דעת.

מנהלי פורום וטרינריה