כלבה כאובה מאד.כלבה בת 14

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/02/2018 | 20:34 | מאת: מורן

שלום הכלבה שלי בת 14. צורחת כשהיא קמה או מתיישבת. הוטרינר טוען שהיא כאובה מאד כשנוגעים בה בצוואר. היא לא מרימה את הראש. אומר שיש לה בעיה בחוליות והמליץ על סטרואידים להוריד את הבצקת בחוליות הגב והצוואר. לדעתי צריך MRI או סיטי. האם נראה לך שסטרואידים יפתרו את הבעיה? היא אוכלת שותה ועושה צרכים ללא בעיה. עירנית ולא אפטית

מספר גורמים יכולים להתבטא בכאב צווארי, בעיה בחוליות היא רק אחת מהם. על מנת לשלול תהליכים תופסי נפח כגון פריצת דיסק או גידול ו/או דלקות של קרומי המח וחוט השדרה מבצעים דיגום של נוזל חוט השדרה ואמצעי הדמייה מתקדמים כגון MRI לאשש אבחנה. ניתן לקבל חוות דעת של נוירולוג מומחה בכל מרפאה כולל המרפאה בה הכלב מטופל בתיאום עם הוטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה