פריצת דיסק אצל כלב בן 6

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/02/2018 | 12:26 | מאת: גור

שלום צהריים טובים לפני כשבוע וחצי 2 הכלבים שלי שיחקו ואחד מהם נפל קצת לא טוב. מאותו רגע הוא לא הצליח ללכת ואף בכה מכאבים. הוא אוטוטו בן 6. לקחנו אותו מיד לוטרינר, אובחן שהוא סובל מפריצת דיסק. עבר שבוע וחצי, הרגליים האחוריות שלו עובדות כמו שצריך, הבעיה ברגליים הקדמיות, אותן הוא מצליח להזיז מעט אבל לא לדרוך בצורה מושלמת על הרגל (לא מצליח ללכת 2 צעדים בלי למעוד קדימה). הוא מטופל בסטרואידים ומשככי כאבים וכמובן מנוחה מוחלטת (אני מרים אותו רק כאשר הוא צריך לעשות צרכים). 1. הבנתי שזה יכול לקחת מס' שבועות עד שיחלים, השאלה אם זה נורמאלי שעבר שבוע וחצי והוא עדיין לא יכול ללכת? 2. האם הטיפול בסטרואידים ומשככי כאבים זה מספיק טוב? אשמח לעזרה, אנחנו חסרי אונים שהוא ככה... תודה רבה!

ממליץ על חוות דעת אצל נוירולוג מומחה.......במידה ויש אכן פריצת דיסק חמורה בייחוד עם צווארי ההמלצה לנתח, אך ישנם גורמים נוספים כגון טראומה או דלקת שיכולים להסביר את הממצאים

מנהלי פורום וטרינריה