צואה של גורה בת 4 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/01/2018 | 10:24 | מאת: ליאן

שלום ותודה רבה מראש, יש לי גורה קינג צ'ארלס בת 4 וחצי חודשים. עברה את כל 3 החיסונים ובגיל 4 חודשים קיבלה כלבת (טעות שחיסנתי אותה בגיל כזה צעיר הייתי צריכה לחכות לחצי שנה) 3 ימים לאחר מכן התחילה לשלשל (כתוצאה מהחיסון) וירד לה דם טרי. הווטרינר הורה לתת לה כמה ימים אורז ועוף מבושל בלבד ורבע כדור פעמיים ביום פלאג'ל. רק פעם אחת נתתי ולא רציתי כי תופעות הלוואי שקראתי מזעזעות. השלשול הפסיק וגם הדם. ויש לי שאלה דחופה בבקשה, הצואה שלה בסדר והיא משתוללת, אבל תמיד הצואה החיצוני בצבע ירוק חום שחור ובפנים חום רגיל (יש מצב שהצבע בגלל האוכל now שאני נותנת), זה בסדר לדעתך??? הצבע החיצוני לא מראה על דם בצואה? נדמה לי שהצבע הזה היה לה גם לפני חיסון הכלבת. אני מאד מודאגת. ועוד שאלה היא אמורה לאכול 3 פעמים ביום ואוכלת בקושי פעמיים רק אם אני מאכילה אותה עם היד ומוסיפה לה קצת עוף מבושל רק במים. מה עושים שתאוכל לבד בלי עוף? ולגבי הצואה חשוב לי התשובה. מודה לכם מאד מאד. ליאן.

חיסון כלבת מחויב על פי חוק כבר בגיל 3 חודשים, מתן חיסון בגיל זה אינו בעייתי כלל. יש לשלול קודם כל בעיות רפואיות לפני הקביעה שמדובר בבעיה התנהגותי על רקע של פינוק לצורך העניין שמוכנה לאכול רק לאחר הוספת עוף למזון. אין עיה במתן פלגיל במינון מתאים למספר ימים. אם נקרא כל מה שכתוב באינטרנט אז החיים עצמם מסוכנים

מנהלי פורום וטרינריה