נזלת כרונית אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/12/2017 | 13:27 | מאת: הלל רומי

לחתולה שלי יש נזלת כרונית ניסיתי לטפל באזניל לאורך תקופה מושכת אם הפסקות של חודשים בערך לתקופה מסוימת אין נזלת אחר כך חוזרת מה ניתן עוד לעשות והאים טיפול בדוקסילין יעזור לה

יש לנסות ולברר את הגורם לנזלת הכרונית. דוקסילין זו אנטיביוטיקה ויעילה כנגד דלקת חיידקית שהגורם לה הינו חיידק הרגיש לאנטיביוטיקה זו. מכאן שבודאי שאיני יכול להעריך האם מעבר לדוקסילין הוא הגיוני. ממליץ לפנות לבדיקה אצל רופא וטרינר. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה