הכלבה שלי מבוהלת ומתנהגת ממש מוזר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/12/2017 | 04:06 | מאת: קנדי

הכלבה שלנו היא רסקיו אימצנו אותה לפניי שבוע היא התחילה להתנהג מוזר פוחדת ללכת בבית לקחנו אותה לווט עשו לה את כל הבדיקות ואמרו שיש לה דלקת באוזניים מקבלת טיפול באנטיביוטיקה וטיפות אוזניים ולפניי שלושה ימים התקשרו ואמרו שצריך לתת לה כדור שיש לה גם heart warm ומאז היא ממש מבוהלת פוחדת ללכת בבית לא מתקרבת לאוכל שלה כל הזמן על השטיח לא זזה הלב נקרע ואני לא יודעת מה לעשות

ראשית כל הכבוד על אימוץ הכלבה. אכן יכולות להיות בעיות התנהגות בעת שמאמצים כלבה ששהתה זמן כזה או אחר באחת העמותות מבלי שההיסטוריה עליה מאד ברורה. קשה לי לראות קשר לתרופה שקיבלה שכן בעצמכם אתם מורים על כך שהתנהגות מפוחדת היתה קיימת עוד לפני הטיפול כשרק הגיעה אליכם. בררו בבקשה שוב את האבחנה של heart worm. למיטב ידיעתי לא קיים בארץ אלא אם במקרה מקורה של הכלבה מחו"ל. בנושא ההתנהגות ממליץ לקבל ייעוץ של מאלף כלבים ו/או וטרינר המתמחה בנושא התנהגות כלבים. בהצלחה!

מנהלי פורום וטרינריה