פרעושים בכלב מה עושים מיואשת מכל התכשירים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/11/2017 | 19:37 | מאת: אורלי

שלום, מיואשת מכל התכשירים נגד פרעושים. יש לי גם כלבים וגם חתולים בבית קרקע. בעיקר הבעיה היא עם הכלב קוקר ספניאל לא משנה מה אני עושה כולל סרוק פעמיים ביום הוא עדיין מתגרד. האם אפשר לנסות תכשירים נגד כינים למשל הדרין?

האם יש פרעושים???? אם אתה לא רואה פרעושים ועדיין הכלב מתגרד ייתכן ומדובר בכלב עם אלרגיה כלשהו ואז יש לגשת לבדיקת וטרינר. ללא קשר...במידה ותכשירים לפרעושים לא עוזרים (אמפולות וקולרים) יש לוודא את אופן יישומם, הסיבה הנפוצה לאי יעילותם היא שימוש לא נכון. כיום יש כדורים מאוד יעילים ולפעמים יש צורך בהדברה סביבתית באמצעות מדביר מוסמך ושימוש בחומרים עם בטיחות גבוהה לבעלי חיים.

מנהלי פורום וטרינריה