דיאטה לחתול זכר עם משקל יתר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/11/2017 | 12:25 | מאת: אנה

היי, יש לי חתול עם משקל יתר. איזה אוכל דיאטטי טוב מומלץ? ומה עוד אפשר לעשות? אציין, שיש לי 3 חתולים, 2 נקבות במשקל תקין ואילו השלישי הזכר במשקל יתר.. תודה

נכון להיום יש מבחר מזונות דיאתטים ייעודיים להורדת משקל בחיות מחמד. דוגמא לחברות כאלו: Hills, יוקנובה, פורינהויש עוד לא מעט חברות נוספות. כמובן יש לוודא שמשקל היתר אינו נובע מבעיה רפואית ברקע כדוגמא היפותירואידזם (בעייה בבלוטת התריס המתבטאת בחסר פעילות)

מנהלי פורום וטרינריה