חתול רחוב עם לשון בחוץ באופן קבוע

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/10/2017 | 09:45 | מאת: הללי

חתול רחוב שאני מאכילה מוציא את הלשון שלו קצת החוצה באופן קבוע. מלבד זה מתנהג כרגיל. האם זה מעיד על דלקת או מחלה בפה? ומה אני יכולה לעשות כדי לעזור לו? אולי יש איזה ג'ל או תרופה שאני יכולה לתת לו לאכול בלי להביא אותו לבדיקה?

לשון בחוץ יכול להיות למשל כתוצאה משבר לסת חדש או ישן, בעיה במנשך. דלקת חניכיים או בעיית שיניים. צריך לראות שאוכל כמו שצריך וכמובן לשלול בעיות שונות להביא לבדיקה. לא אין, תרופת קסם שתחסוך בדיקה.

מנהלי פורום וטרינריה