חתול חרדתי ג'ינג'י בן 3.5 שנים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/10/2017 | 10:18 | מאת: גרשון

שלום החתול שלנו בן 3.5 (אומץ מחתוליה סגיל 5 חודשים) וסובל מפטרת עור כרונית אשר אובחנה (אצל דרמטולוג) ומטופלת בכדורים / סירופ במשך שנתיים. במקביל הוא סובל מחרדה, כל נסיעה לוטרינר/ השארות בבית לבד/ כניסת אורחים גורמת לו להכנס מתחת למיטה ולהתחבא שם ומיד אח"כ הפטרת מרימה את ראשה.. הוטירינר הציע טיפול בפריזמה להקלה על החרדות וכך אולי לחזק את מערכת החיסון, אבל החתול מסרב בתוקף לקחת את הכדור. לציין כי בשנתיים האחרונות הטיפול בפטרת (משחה/ כדורים/ סירופ) מקשה מאוד על החתול ומלווה בלא מעט סטרס עבורו. האם יש אופציה להקלת חרדות שתתקבל בקלות על יגי החתול? תודה.

ממליץ לשאול את הוטרינר המטפל בנוגע לשימוש בפריזמה ג'ל, למריחה יומית על אפרכסות האוזניים במידה ואינו מאפשר לתת טיפול פומי דרך הפה

מנהלי פורום וטרינריה