רואה גרמני בן 14 לנתח או לא

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/10/2017 | 10:58 | מאת: סיון

יש לי כלב רואה גרמני בן14 כבר שנה יש לו 3 גושים ששניים מהם גדלים כל הזמן. כשבדקנו את זה שבבית השחי ובאזור הצלעות נאמר לנו שאלו גושים שומניים, והשלישי שעל האצבע הומלץ להוריד עם האצבע. עכשיו חודש אחרי,הגידול באצבע גדל והגוש שבבית השחי גדל מאוד. אני מאוד חוששת לנתח אותו בגלל גילו ובגלל שהוא קצת חלש לאחרונה אבל מצד שני מפחדת שכואב לו. אשמח לחוות דעת תודה

אין לי אפשרות לראות תמונות, בעיה בשרת ככל הנראה....בכל אופן גידולים שומניים שנמצאים באזורים שמפריעים מכאנית לתפקוד יש המלצה להסרתם ושליחתם להיסטופתולוגיה לאשר כמובן שמדובר בגידולי שומן שפירים. לגבי הגידול באצבע לא אוכל לענות היות ואין מספיק אינפורמציה...האם נבדק על ידי דיקור באמצעות מחט? בכל מקרה לפני הרדמה ממליץ על בדיקות דם וצילום בית חזה וצילום של האצבע לשלול מעורבות עצם לפני ההסרה.

מנהלי פורום וטרינריה