קרצינומה לכלב פודל בן 16

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/09/2017 | 02:47 | מאת: revital

לפני כשבוע גילינו שלכלב יש גידול( כנראה קרצינומה ) בפה, בתוך השפה העליונה בערך 3 ס"מ, הגוש מוגלתי ומדמם, הכלב פודל בן כמעט 16 בנוסף עם איוושה בלב, הוטרינר בדק ואמר שהגידול נמצא מתחת לעור וכדי להסיר אותו יש צורך בחיתוך כל השפה, השאלה שלי בעצם היא האם יש באמת סיכויי החלמה לכלב, מצד אחד אני רוצה לעשות הכל בשביל שישאר איתנו, אבל לא רוצה להעביר אותו סדרת בדיקות וניתוחים( יקרים ומטלטלים לכלב) שיתבררו לבסוף כחסרי תועלת, אשמח להמלצה כנה. תודה.

מידת הטיפול ופרוגנוזה תלויים בסוג הגידול ובאם שלח גרורות בתלות בסוג הגידול ומידת הממאירות

מנהלי פורום וטרינריה