Rescue Remedy- האם כדאי?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/09/2017 | 17:54 | מאת: דנה

שלום רב, 1. יש לי חתולה תוקפנית אשר שורטת ונושכת בפתאומיות (גם כשטוב לה וכשמבקשת מיוזמתה ללטף אותה). הייתי אצל פסיכולוג חתולים אשר אמר כי אני נוהגת בדיוק כפי שצריך עם החתולה (למשל אומרת 'לא' ויוצאת מהחדר כשהיא תוקפת), אולם היא ממשיכה לנהוג בתוקפנות. לפיכך מבקשת לדעת האם כדאי לתת לה rescue remedy על מנת למתן את התוקפנות. 2. הבנתי כי ישנם כמה סוגים, האם במקרה שלה כדאי לתת vine אשר ניתן במקרים של אגרסיות ? 3. אשמח לדעת מה הכמות והתדירות שעלי לתת את התרופה והאם ניתן לתת באופן קבוע או רק זמנית ? בתודה מראש, דנה

רסקיו משמש כטיפול טבעי להפחתת סטרס....יש גם תכשירים כגון feliway המבוססים על פרומונים טבעיים של חתולים ומשמשים לפתור בעוית של סימון, ותוקפנות בין חתולים. אפשר לנסות גם את זה. קיימים רופאים המתמחים בבעיות התנהגות של חתולים וממליץ להתייעץ איתם. יש לא מעט "לוחשי" חתולים, ממליץ ללכת לוטרינר מתמחה

מנהלי פורום וטרינריה