בירור בעיות עור אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/09/2017 | 15:16 | מאת: טוטי

חתולה שלי בת 19. בקייץ הזה הופיעה על עור שלה קשקשים וגבשושיות שחורות בעיקר על הגב והבטן. בסירוק עם מסרק סמיך הם יורדות יחד עם שיער וקשקשים לבנים ונקודות שחורות. טיפול בפרעושים מקומי על האור לא עוזר ו מתן P.O לא מצליח. היא אוכלת אוכל מרוסק רק מעדנים סנסיטיב. יש לה בעיות חניכיים וכמעט ואין לה שיניים. מה דעתך יש לה בעור ?

בעיית פרעושים עד למחלות עור אחרות...לא ניתן לדעת על סמך תיאור לאור העובדה שמרבית מחלות העור נותנות ביטוי דומה. יש לקחת לבדיקה מסודרת

מנהלי פורום וטרינריה