עצירות בחתול בן 3.5

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/08/2017 | 17:18 | מאת: גרשון

שלום החתול שלנו בן 3.5 בימים האחרונים הוא לא נותן צואה (בדר"כ נהג לעשות פעמיים ביום). בשבועיים האחרונים מטופל במשחה נגד פטריה ומרבה להתלקק. מעבר לכך הוא אוכל ושותה כרגיל (אוכל יבש ומעט שימורים כצ'ופר). האם צריך לדאוג? מה ניתן לתת לו לאכול כדאי להקל על העצירות? לציין כי עושה פיפי כרגיל ולא מילל או מראה אי נוחות כשניגש לארגז החול. תודה

במידה ואינו מעביר צואה ותאבונו ומצבו הכללי תקין ניתן לתת מרככי צואה וטרינרים..במידה ועדיין ממשיך בקשיי מתן צואה יש צורך בבדיקה רפואית ושלילת גורמים כגון היצרות אגן שיכולים להסביר קושי בהעברת צואה או בעיות שונות בתנועתיות מעיים.

מנהלי פורום וטרינריה