ארקוקסיה האם מותר לתת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/08/2017 | 23:18 | מאת: גל

ערב טוב, הכלב שלי צולע להיות שכלכלית אין לי אפשרות לבצע בדיקה לדעת מה הסיבה לכך הוטרינר נתן לי כדורים בשם previcox שעלות כל כדור הוא 15 של ליום , נתתי לו את הכדור במשך 10 ימים אך לאחר מספר ימים שוב חזר לצלוע מאוד, אני ממש מפחדת ולא יודעת כבר מה לעשות אין לי אפשרות כספית לא לבדוק מה מצב הרפואי ולא לרכוש את הכדורים היקרים האלה, אמרו לי שארקוקסיה 30 עושה את אותה פעולה, האם יכולה לתת ? תודה רבה

למיטב הבנתי בטיחות השימוש בארקוקסיה לא נבדק מספיק לעומק בכלבים על כן איני יכול להמליץ...ניתן לתת תרופות אחרות מאותה משפחה של הפרויקוקס שייתכן וזולות יותר כמו כן יש תרופות אחרות שניתן לתת לשיכוך כאבים....יש להתייעץ עם הוטרינר המטפל

09/08/2017 | 12:10 | מאת: גל

תודה על המענה אשמח אם תוכל לרשום לי אילו אפשר כי ניסיתי לתת לו norbrook ולא עובד עליו בכלל וגם הוא יוצא 10 שקלים ליום ממש הודה לך אם תוכל לרשום לי מה עוד אפשר כי זה מה שהציע לי עש כה הוטרינר , והאמת שמאוד קשה לקבל עזרה מוטרינרים בלי שמוציאים כמה מאות שקלים לפני כי לא ממש רוצים לעזור, הלוואי והיה לי לתת אבל אני אחרי תאונת דרכים ואין לי כסף להחלמה עבור עצמי ואני מנסה לעשות כל מה שיכולה קודם כל לקנות עבור הכלב שלי תרופות

מנהלי פורום וטרינריה