חתול מתעטש כל הזמן ויוצא שם

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/07/2017 | 08:05 | מאת: חנן

שלום ד״ר גור חתול בן חצי שנה מתעטש כל הזמן ולאחרונה גם יוצא לו דם מהפה אחרי כל עיטוש החתול לא שלי אחרת הייתי לוקחת אותו ישר לווטרינר אבל אני שואלת בשביל הבעלים שלו האם זה משהו רציני?! תודה מראש

16/07/2017 | 12:19 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

חנן שלום, לפי תיאורך נשמע כי המופע מצריך בדיקה רפואית. הפרשה דמית מהאף/פה וכן התעטשויות רבות אינן נורמליות ויכולות לנבוע ממספר גורמים (ביניהם גורמים זיהומיים כמו וירוסים, חיידקים, פוליפים נזאליים ועוד). יש להמליץ לבעלים להביאו לבדיקה רפואית. בהצלחה ורפואה שלמה, עתליה

17/07/2017 | 01:54 | מאת: חנן

תודה ד״ר

מנהלי פורום וטרינריה