אבצס אצל חתול שאני מאכיל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/06/2017 | 02:27 | מאת: שם

שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגביי משהו בנוגע לחתול אם אפשר. לחתול שאני מאכיל יש אבצס בכתף בגודל דיי גדול. רציתי לדעת מה הפרוצדורה בטיפול באבצס והאם זה יכול להיות מסכן חיים? כמו כן הייתי רוצה לדעת במידה והאבצס מתפוצץ ומתחיל להתנקז מעצמו,האם תהליך ההחלמה החל או שהחתול יהיה זקוק גם לאנטיביוטיקה אף על פי שהמוגלה כבר יוצאת מהגוף. תודה

ממליץ לקחת לבדיקה היות וסיכוי גבוה שיש צורך בטיפול אנטיביוטי....ייתכן גם צורך בניקוי יסודי של הפצע ואולי צורך בסגירה כירורגית של הפצע.

03/06/2017 | 18:32 | מאת: שם

תודה אבל לא כל כך עניתם לי על התשובה באופן מלא. האם האבצס להיות מסכן חיים ולמה? כמו כן הייתי רוצה לדעת במידה והאבצס מתפוצץ ומתחיל להתנקז מעצמו,האם תהליך ההחלמה החל או שהחתול יהיה זקוק גם לאנטיביוטיקה אף על פי שהמוגלה כבר יוצאת מהגוף? אני פשוט מחפש תשובה קצת יותר מעמיקה תודה.

אבצס יכול להיות מסכן חיים. לגבי החתול הספציפי אין לי שום אפשרות לדעת האם יחלים לבד. לא היית רוצה לגלות בדיעבד שלא לכן אני מציע לקחת לבדיקה להתחלת טיפול אנטיביוטי.

מנהלי פורום וטרינריה