כיבים בפה, קלינדומיצין

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/05/2017 | 13:39 | מאת: לילי

שלום רב, הוטרינר שלי נתן קלינדומיצין סירופ לחתול שלי שיש לו כיבים בפה ורשם על הקופסא איך לקחת את זה, אבל הסירופ השני של החתול השני נשבר בשקית ומיים שלו הרסו את מה שהיה כתוב. והחברה שלקחה לי אותו לרופא טסה לחו'"ל לחודש וחצי ואין לי מי לשאול. אני עכשיו לא יודעת מה מינון שאני צריכה לתת לחתול ששוקל 9.5 ק''ג האם תוכלי לעזור לי במינון? דבר היחיד שאני זוכרת נדמה לי שאני צריכה לתת תרופה פעמיים ביום

אפשר להרים טלפון לוטרינר שלך לשאול.....איני מוסר מינונים במרושתת.

25/05/2017 | 14:26 | מאת: לילי

רשמתי שחברה שלי שכרגע בחו"ל מעל חודש ימים לקחה אותו לוטרינר ואין לי מושג מי הוא.

מוזמנת ליצור קשר טלפוני או לשלוח מייל

מנהלי פורום וטרינריה