טפילים בכלבים וכינים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/04/2017 | 12:45 | מאת: רותם

שלום רב יש לי מספר שאלות האם כינים של בני אדם יכולים לעבור לכלבי האם טפיל הדמודקס בכל ים יכול לעבור לאנשים תודה

כינים של כלבים יכולים לגרום גירוד באנשים, אך אינם יכולים לחיות מעבר למספר ימים היות ויש ספציפיות למין ולהיפך. כנל בדמודקס של כלבים, אם כי דמודקס קיים באופן נורמלי בכלבים בכמות קטנה שלא יוצרת בעיה, היא אינה נחשבת לגורם מדבק בשונה מכינים. כל עוד מטפלים במקור (לצורך זה בע"ח נגוע) צפוי החלמה.

מנהלי פורום וטרינריה