למה הכלב שלי אובססיבי לפיפי ??

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/03/2017 | 02:27 | מאת: הכלב אובססיבי לפיפי

שלום .. יש לי כלב שיצו עוד מעט בן 3, הוא ממש אובססיבי לפיפי ,, כל לילה הוא עושה פיפי בבית ומלקק אותו , אני לא מצליחה לחנך אותו להפסיק לעשות בבית אך גם בכל טיול הוא רק מחפש איפה אפשר ללקק פיפי של כלבים אחרים , כל הטיול הוא עסוק בלחפש פיפי , כמובן שאני מושכת אותו אך הוא מצליח ללקק קצת כי זה כל הטיול ואי אפשר למנוע ממנו להריח כי אז לא יעשה את צרכיו .. הוא יודע שאני כועסת על כך ומפחד שאכעס עליו , אבל הוא עדיין ממשיך להתעסק כל היום בפיפי , אציין שהוא שותה מים רגיל ולא נמנע .. אני דואגת אולי יש בעיה רפואית ? אשמח להסבר על התופעה המוזרה ..תודה.

אין לי תשובה לאובססיה של כלבך לפיפי של כלבים אחרים. אם התופעה החלה לאחרונה ייתכן שיש בעיה רפואית שהובילה לשינוי בהתנהגותו

04/04/2017 | 01:24 | מאת: המשך

תודה על המענה .. הכלב מלקק פיפי מאז שהוא גור ועד היום , ולא רק של כלבים אחרים , הוא מלקק את בפיפי של עצמו לרוב .. האםצעדיןן סיכוי לבעיות בריאות .. הכלב משתולל כרגיל ללא שינוי התנהגותי .. אשמח להסבר , תודה.

מנהלי פורום וטרינריה