כלב שישן רוב שעות היום ..........

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/03/2017 | 10:59 | מאת: כלב שישן רוב היום

שלום הכלב שלי בן 11 והוא מסוג הרים פירנאי וגולדן רטריבר. הכלב ישן רוב שעות היום ולא רוצה כמעט לזוז, החצר גדולה ולכן יש לו מרחב פעילות גדול. בשנה האחרונה הוא נמצא לבד רוב שעות היום כי ההורים עובדים עד מאוחר ואני ואחי לא גרים בבית. לכן הוא רוב שעות היום פשוט ישן בחצר ולא מוכן כמעט לזוז. עד לשנה האחרונה הוא היה מאוד פעיל והיינו מוציאים אותו להרבה טיולים במושב והוא היה מלא מרץ. אך בשנה האחרונה המצב קצת השתנה. אודה לעזרתכם !

ישנה ירידה ברמת הפעילות עם הגיל, אך כמובן שיכולות להיות מחלות רקע שיכולות להסביר את הירידה בחיוניות שלו. כדי לשלול מצבים אלה יש צורך בבדיקה רפואית

מנהלי פורום וטרינריה