נוזלים באזניים של חתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/03/2017 | 22:11 | מאת: רעות

שלום לכולם, יש לנו חתולה בת 15, היא מנערת את ראשהכל הזמן וברור שיש לה נוזלים באזניים מאחר ויוצאים לה נוזלים בניעור. הבעיה היא שזו חתולה מאד תוקפנית ואי אפשר לתפוס אותה בלי שהיא תתנגד קשות, בעבר היא כבר פצעה אותנו לא מעט כולל שריטה ליד העין של אימי. האם יש דרך לטשטש אותה ע״מ להביא אותה לבדיקה ולא עם כדור? היא לא תאכל שום דבר מלבד האוכל היבש שלה ולכן כדור לא רלוונטי. האם יש איזה תרסיס לטשטוש אי משהו אחר שאני לא מכירה? תודה מראש, רעות

לא אוכל להמליץ על דרכי טשטוש משום שאיני מכיר את החתולה או את מצבה הבריאותי ומחלות קודמות במידה ויש. יש להיוועץ עם הוטרינר המטפל שמכיר את החתולה.

מנהלי פורום וטרינריה