בוהן ברגל קדמית שבורה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/03/2017 | 22:42 | מאת: חן

שלום שלום לרועה הגרמני החביב שלנו נשברה הציפורן העליוניה ברגל הקדמית (כנראה נחת על אבן במהלך משחק) , בכל אופן - הציפורן נשברה בבסיס , בערך עד החצי. בהנחה שאין לנו גישה לוטרינר מנוסה (נמצאים באפריקה) על איזה טיפול הייתם ממליצים? (יוד? אנטיביוטיקה? ) למה כדאי לשים לב? והאם כדאי ללכת לוטרינר מקומי על מנת להסיר את הציפורן? נשמח לעזרתכם! תודה!

לא צריך וטרינר מנוסה לעניין זה, כל וטרינר בעל ידע בסיסי יוכל לסייע. במידה ול מפריע לכלב ואינו מזוהם אפשר לעקוב ובמידת הצורך לגשת לבדיקה

מנהלי פורום וטרינריה