נשיכה מכלב בירושלים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/03/2017 | 20:19 | מאת: אנה

שלום, בני ננשך ע"י כלב בכף היד. הכלב מחוסן וביתי, אבל בזמן אחרון לא מרגיש טוב ובקושי הולך. הכלב בן 11. במשרד הבריאות אמרו שלא צריך לעשות חיסון נגד כלבת, אבל לקחו את הכלב להסגר. קראתי שנשיכות דווקא בכפות ידיים הן מהמסוכנות ותקופת הדגירה יכולה להיות מאוד קצרה, במיוחד בילדים. האם זה נגיוני לחכות 10 ימים ולא להתחיל את החיסונים? תודה

שלום, לצערי אין זו בסמכותי לייעץ בנושאים של רפואה הומאנית. שאלה זו יש לפנות לרופא מטעם משרד הבריאות החלמה מהירה

מנהלי פורום וטרינריה