אישון מורחב אצל כלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/02/2017 | 09:20 | מאת: wee

שלום , יש לי כלב האסקי סיבירי בן 8 חודשים , בזמן האחרון שמתי לב שלעתים אחד מהאישונים נראה מורחב ביחס לשני , שמים לב לזה בעיקר במקמות חשוכים יותר , אך זה לא כך כל הזמן , לפעמים האישונים באותו הגודל , יש לציין כי אין סיפור של חבלת ראש ואין שינוי בהתנהגות או קושי בהבחנה של חפצים , אין עכירות בעין . על מה זה עלול להצביע ? תודה מראש .

הבדלים בסימטריית אישונים מחייב בדיקה וטרינרית מקיפה ובדיקה יסודית של העין. שלילת גורמים שונים לכך וייתכן לבסוף בהיעדר ממצאים נוספים בעיה מולדת אם המופע הזה מאז היוולד הגור

מנהלי פורום וטרינריה