לא מבינה מה קורה לכלבה שלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/02/2017 | 23:13 | מאת: שוש

כלבה מעורבת קטנה בת 12. לפני כמה ימים ברחה מהבית וחזרה בבוקר אפטית, מבוהלת, לא הסכימה לאכול ולא לשתות. שלשלה והקיאה, רגליים אחוריות היו נוקשות. נלקחה לבית חולים וטרינרי עם דופק איטי מאוד, תפקודי כליה לא טובים. התחילו טיפול ובמקביל בדיקות. בדקו תפקודי בלוטת תריס, צילום, הכל תקין. לאחר מספר ימים התחילה לאכול והמדדים התייצבו (באמצע גם סוכר וחום עלו) והחזרנו הביתה. לא מוכנה לקחת כדורים, לא אוכלת, שותה יחסית מעט ודי אפטית. אישונים בגודל רגיל לאחר שבאשפוז היו מאוד קטנים. אין באפשרותנו לאשפז שוב מבחינה כלכלית וגם לא מרגישים שמצליחים לעלות על הבעיה. אולי יש פה רעיון?

צר לי, אך תיאור מצב הכלבה מצריך בדיקה מקיפה, מעקב ובהתאם להחליט מה עושים. קשה לתת ייעוץ רציני בלי לבדוק ולהבין מה עובר על כלבתך. מקווה שתחזור לאיתנה, ערן

מנהלי פורום וטרינריה