כלב מתעטש

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/12/2009 | 23:36 | מאת: אילנית

הכלב שלי מתעטש ברציפות כל מספר דקות, מקסימום יש הפסקה של חצי שעה בין סריית עיטושים אחת לשניה, הכל החל היום בבוקר כששיחק בגינה עם כלבה אחרת- (שאותה אני מכירה והיא מטופחת ומבויתת) הייתי לוקחת אותו כבר הערב לוטרינר הבעיה שהוא לא נותן לוטרינר או לאף אדם זר לגעת בו ואני אצטרך לטשטש אותו רק על מנת לבדוק אם הכל בסדר. אולי יש משהו שאני יכולה לעשות כי אני היחידה שיכולה להתקרב אליו? מרוב העיטושים הוא כבר קיבל עיוות באף, והנזלת מתעופפת חופשי ממנו. אגב כשאני נוגעת לו בעף הוא מתחיל סרייה נוספת של עיטושים כלומר זה מגרה לו את המקום.... מה זה יכול להיות?

04/12/2009 | 21:29 | מאת: ד"ר טליה מור

גוף זר, אלרגיה, דלקת ויראלית, זיהומית,פיטריה,כרדיות,גידול וכו....

מנהלי פורום וטרינריה