תרופות טבעיות לחרדה

דיון מתוך פורום  מצב חירום

21/11/2012 | 13:31 | מאת: עדי

שלום, אני גרה באחד מהישובים בדרום קרוב לאשדוד בצל האזעקות והבומים. בימים האחרונים אני מרגישה שהגוף שלי מאוד חלש, פחד מכל מה שעלול להגיע או להיות, קושי בנשימה סדירה, דפיקות לב מואצות, כאילו אין מספיק חמצן שמגיע למוח...הייתי כבר במצב שהאזעקה תפסה אותי באמצע הדרך בנהיגה לבד, והרגשתי איך הגוף שלי בחוסר שליטה, רועד וכמעט ונופל...מהפחד. אני אמא לשלוש בנות מגיל 3 עד 12 ולא רוצה לשדר להם את הפחד שלי אבל זה בלתי נמנע, אתמול לא יצאתי לעבודה והייתי כמו "זומבי" כל היום בקושי מדברת...מה אפשר לעשות ואיך אפשר לטפל תרופתית אולי תרופות טבעיות? על מה את ממליצה? מרגישה צורך עז לטיפול כלשהו...עדי

שלום עדי, התגובות שאת מתארת הן נורמליות למצב חרדה כמו מלחמה. יחד עם זאת הן אמורות לחלוף. במידה ואת ממשיכה לחוש חרדה למרות השינוי במצב הבטחוני ממליצה: או לחפש טכניקות להרגעה עצמית בהתאם למה שמתאים לך ומוכר לך מעצמך, או להתיעץ עם עזרה מקצועית מתאימה או רופא משפחה. ליאת.

מנהל פורום מצב חירום