כאבים עזים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  מצב חירום

18/11/2012 | 23:53 | מאת: כרמלה בסון

אני סובלת כשנתיים ברגל שמאל לאחר שנפלתי על הישבן ולאחר שני נתוחים בפרק הירך ולאחר טיפולים אלטרטבים וכלום לא עזר לי כשכל הרופאים היו בטוחים שהבעיה ברגל ולאחר בדיקה אצל מומחה ולאחר צילומים טען הרופא שהבעיה בגב התחתון והמליץ על ריקת קורטיזון עשו לי זריקה במרפאת כאב הזריקה עזרה לי בחמישים אחוז והזריקה הבאה רק בחודש דצמבר במצב היום אני סובלת מכאבים הכאבים חזרו לי מה אני אמורה לעשות אשמח שתחזרו אלי בתשובה

שלום כרמלה זה לא הפורום המתאים. פה זה פורום להתמודדות עם מצב חרום, הלחימה בדרום. מציעה לפנות לעזרה רפואית. ליאת.

מנהל פורום מצב חירום