רעשים

דיון מתוך פורום  מצב חירום

15/08/2006 | 11:28 | מאת: מהצפון

שלום רב, אני תושב הצפון וגם היום אני מוצא את עצמי רגיש לרעשים. שאלתי היא כזאת, האם יש צורך לטפל בכך בטיפול כולשהו?באילו מקרים יש צורך לפנות לפסיכולוג? האם זה בר חלוף? תודה רבה לכם

15/08/2006 | 13:58 | מאת: א

שלום! בתור תושבת הצפון גם כן, אני חושבת שהרגישות לרעשים, כרגע, היא מנת חלקם של רבים מאתנו. מה שעברנו, מי יותר ומי פחות, עדיין טרי וקרוב. אני מקווה ביחד אתך, שנוכל להשתחרר מרגישות זו בעזרת הזמן... כל טוב, א

15/08/2006 | 23:52 | מאת: ד"ר מאיר נעמן

להערכתי, זה אמור לחלוף הדרגתית תוך זמן לא רב.. אם זה לא יחלש הדרגתית, תוך שבוע-שבועיים, אין לשלול, לדעתי, היוועצות עם רופא המשפחה או אפילו פסיכולוג-קליני. בהצלחה

מנהל פורום מצב חירום