חרדה בעקבות המצב

דיון מתוך פורום  מצב חירום

02/08/2006 | 22:04 | מאת: תושבת חיפה

אני תושבת חיפה, ומזה שלושה שבועות אני במצבים של חרדה בעקבות המלחמה. אך עד עתה הצלחתי להתמודד עם זה, אך היום, בשעה שיצאתי מביקור אצל הרופא בחיפה והלכתי ברחוב בשעות אחר הצהריים, תפסה אותי לפתע האזעקה שנשמעה חזק ביותר בגלל היותי ברחוב הפתוח, ובעקבותיה נשמעו גם נפילות הרקטות שהוסיפו לבהלה שלי. מאז אני במצב של חרדה מאוד קשה שאינה מרפה, ואשר מתאפיינת בלחץ ובמועקה ואי שקט נפשי. איני יודעת כיצד להתמודד עם זה. מה עליי לעשות?

05/08/2006 | 00:18 | מאת: ד"ר מאיר נעמן

ראשית, חשוב שתביני שתגובתך נורמלית ומתאימה לאיום הטראומטי שחוית. גם ללא פעילות מיוחדת צפוי תחשותך תשתפר תוך זמן קצר ( ימים ). בנוסף תוכלי להסתייע בחלק מהדברים שכתבתי לשואלת שלפנייך. בהצלחה

מנהל פורום מצב חירום